Motorcykeludstyr og motorcykeltøj i høj kvalitet

Har du brug for nyt motorcykeludstyr og motorcykeltøj, har vi hos Brauns MC Service et bredt udvalg i høj kvalitet. Vi forhandler til alle kunder i Sønder Felding, Herning og Skjern, som går op i motorcykler og gerne vil have nyt, når der kommer nyheder på hylderne. Vi har alt fra motorcykeldæk til motorcykelhjelm.

Vi har mere end 10 års erfaring med salg og service af motorcykler og motorcykeludstyr, og vi kan tilbyde professionel rådgivning, hvis du vil have hjælp til eksempelvis at finde motorcykeltøj, der passer til dine behov. Vi har i alle størrelser og i forskellige stilarter alt efter, om du er til det sporty eller mere klassiske look.

Motorcykeltøj tilbydes til alle behov

Når du kører på motorcykel, er det et et must at have motorcykeltøj på. Det skal være i en sådan kvalitet, at du ikke fryser, og det kan holde tæt selv, når du er godt oppe i fart. Vi har tøj til alle behov, og vi har rigeligt af det. Når det kommer til motorcykeludstyr, går vi ikke ned på gear.​

​Du er velkommen til at kigge ind i butikken, hvor du selvfølgelig kan prøve alt dit udstyr, før du køber det. Det er lidt nemmere at have det på, så du får en fornemmelse af, hvordan dit motorcykeltøj sidder. Er det udstyr, du er på udkig efter, er det også nemmere at se det for dig, når du har din motorcykel og kan prøve det på.

Køb dit motorcykeludstyr hos os i dag

Vil du have motorcykeludstyr som motorcykelhjelm til en skarp pris eller et godt tilbud på motorcykeldæk eller motorcykeltøj, har vi nogle gode priser, så du ikke behøver at købe dit gear andre steder.

Ring for priser og meget andet eller kig forbi. Du kan kontakte os på telefon 23 699 700 eller skrive på e-mail info@braunsmc.dk.​

★★★★★

Dennis Betski Nielsen

Ja til hver en tid. God service og god behandling han giver.

★★★★★

Ole Spaabæk

Satte min MC til salg hos Braun, og på en uge var den solgt. Super godt!

★★★★★

Lars Agerbo Kaanbjerg

Super service og yderst kompetent. Min største anbefaling.

★★★★★

Chris Fromberg Jensen

Tak til Thomas for at ha fået min zx6r til at gå som nu igen, uden at pungen skulle tømmes helt :-)
​Det er mit første besøg hos Thomas, men bestemt ikke det sidste:-)

Kontaktoplysninger​

Brauns MC Service

Torvegade 15

7280 Sønder Felding
Tlf.: 23 699 700
E-mail: info@braunsmc.dk
CVR: 34298149​

Hvorfor vælge os?

Kvalitetsmotorcykler

Vi tager toppen af prisen

Stort udvalg af cykler

Professionel rådgivning

Gratis prøvetur på alle cykler

Konkurrencedygtige priser